AKTIE Douchewand Wiesbaden 80x200cm 8mm NANO coating

152.50

Bekijken

SKU: 8718215730217 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchewand Wiesbaden 80x200cm NANO coatingDe Douchewand Wiesbaden 80x200cm 8mm veiligheidsglas wordt geleverd met muurprofiel. Is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 80x200cm NANO coating.
De douchewand 80 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling.
De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar.
Specificaties:- Glazen wand 80cm breed bij 200 cm hoog- Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit- Muur u-profiel en afdekprofiel- NANO antikalk coating- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn – Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen- UniverseelLET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop