Badmeubelset Milano 60 cm antraciet incl. hoge kast en spiegel

379.00

Bekijken

SKU: 8711674832508 Categorieën: ,

Beschrijving

Badmeubelset Milano 60 cm antraciet incl. hoge kast en spiegelDe Badmeubelset Milano 60 cm antraciet incl. hoge kast en spiegel wordt helemaal compleet geleverd. Het bestaat uit een 2-deurs antraciet basismeubel inclusief keramisch witte wasbak met overloop, een bijpassende kolomkast met 2 deuren en een spiegel met verlichting. Omdat dit badkamermeubel compleet geleverd wordt heeft u alles in één keer in huis. De hoge kast en spiegel zijn speciaal gemaakt voor dit meubel, en dus zal deze set een mooie uitstraling geven aan uw badkamer.
Badmeubel en hoge kastHet badmeubel Milano is antraciet gelakt (mat) en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit MDF. De wasbak is gemaakt van keramiek en de afmetingen zijn: 11.5 x 46.5 x 60.5 cm. Zo is er genoeg ruime om aan uw persoonlijke hygiëne te voldoen. Het badkamermeubel en de hoge kast zijn voorzien van twee deuren met geïntegreerde handgrepen. De hoge kast heeft een gespoten voorkant en gemelamineerde zijkanten. De afmetingen van de hoge kast zijn: 35x30x135 cm.
Spiegel en verlichtingDe spiegel wordt geleverd met bijpassende spiegelverlichting en past perfect bij het meubel. de afmetingen van de spiegel zijn: 76x2x60 cm. De spiegellamp is 30 cm breed en voorzien van klasse IP23 (regenwaterdicht). Hierdoor is het geen probleem om deze in een natte ruimte te plaatsen.
De Badmeubelset Milano 60 cm antraciet incl. hoge kast en spiegel is een complete set en hierdoor een uitstekende keus voor uw badkamer. Omdat alle onderdelen van de badmeubelset goed bij elkaar passen zal de set een mooie uitstraling aan uw badkamer geven.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop