Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm 6mm NANO coating

165.00

Bekijken

SKU: 8718503678238 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm 6mm NANO coatingEen mooie rechte badwand van Wiesbaden. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra’s in plaats van een douchegordijn. Het staat strak en is ook nog eens praktisch. Door de strip onderaan de deur wordt het opspattende water tegen gehouden. Omdat hij 150cm hoog is zal opspattend water ook moeilijk over de wand heen komen.
De Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm NANO coating is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glazende uitstraling.
Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de coating. Het scharnier van de badwand is voorzien van een liftscharnier, wat ervoor zorgt dat de wand lift bij het naar binnen of buiten scharnieren van de wand.
De badwand bestaat uit 1 deel en is 180 graden draaibaar. De badwand is universeel plaatsbaar, zowel links als rechts.
Specificaties:- Glazen wand 80cm breed bij 150 cm hoog- Voor gesperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit, welke ook direct scharend is- Muur u-profiel- Universeel te monteren- NANO antikalk coating- 6mm veiligheidsglas- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen- LiftscharnierDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop