Creavit TP640 Urinoir met geïntegreerde sensor

510.00

Bekijken

SKU: 8719304000754 Categorieën: ,

Beschrijving

Creavit TP640 Urinoir met geïntegreerde sensorDit urinoir is van het merk Creavit en is sinds kort nieuw in het assortiment van Tegeldepot. Dit urinoir is gemaakt van keramiek en is met zijn compacte vormgeving eenvoudig te plaatsen in badkamer of toiletruimte. Het grootste pluspunt van dit urinoir is de geïntegreerde sensor dat er voor zorgt dat dit model een hygiene hoog in het vaandel heeft staan. De TP640 is te herkennen aan zijn hoekige vormgeving. De afmetingen van dit reservoir zijn 36×64.5 cm. Verder is dit model ook waterbesparend. Tevens kan ook de timing en afstand eenvoudig worden bijgewerkt met de afstandbediening.
Waarvoor dient een urinoir?Een urinoir is uit hygiensche oogpunt gemaakt, omdat dat dit schoner is en bovendien verbruikt een normaal toilet meer water dan een urinoir. Daarnaast ziet u ook vaak in horeca gelegenheden een urinoir om meerdere gasten hun sanitaire behoeften te laten doen.

Specificaties:- Wit keramiek- Sensor- Nieuw in assortiment- hoekige vormgeving- Waterbesparend- Al het montage materiaal is meegeleverd

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop