Douchecabine Boss & Wessing Doble hoekinstap 90x90cm 8mm

579.00

Bekijken

SKU: 8718215730811 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Boss & Wessing Doble hoekinstap 90x90cm 8mmWanneer u kiest voor een douchecabine hoekinstap van Boss & Wessing kiest u voor kwaliteit en design. De douchecabine is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en is voorzien van aluminium profielen en is inclusief stabilisatiestang en deurgreep.
De douchecabine is verstelbaar. Dat maakt het mogelijk om de cabine op een douchebak gemonteerd kan worden of koud op de vloer. Hiervoor is rekening gehouden met de afmetingen. Het design zorgt voor een moderne uitstraling in uw badkamer. Omdat de Douchecabine Boss & Wessing Doble hoekinstap 90x90cm geen vloerbevestiging heeft kunt u hem direct aan de vloer plaatsen en transparant af kitten., Kortom een stabiele luxe douchecabine met kwaliteit en design.
Specificaties:- 8 mm Veiligheidsglas- Draaideur (2x)- Vast paneel (2x)- Aluminium profielen- Incl. stabilisatiestang- Incl. Deurgreep- Helder glas- Verstelbaarheid is 88-90 cmLET OP: Omdat deze ook op douchebakken zijn te plaatsen is de afmeting 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop