Douchecabine Sanilux Carole vierkant met hoekinstap 90x90cm 8mm

425.00

Bekijken

SKU: 8719304036661 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Sanilux Carole vierkant met hoekinstap 90x90cmEen luxe hoekinstap douchecabines van het merk Sanilux. Door de hoekinstap is het mogelijk om de cabine in elke badkamer te kunnen plaatsen, groot of klein. U heeft namelijk niet 1 grote swingdeur, maar stapt zoals ook beschreven wordt, in de hoek van de douchecabine in door 2 klapdeuren., De cabine is voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas en heeft chromen geanodiseerde profielen. De scharnieren en de grepen kunnen jarenlang mee. Dat heeft te maken met dat ze zijn gemaakt van verchroomd messing.
De douchecabine is verstelbaar. Dat maakt het mogelijk om de cabine op een douchebak gemonteerd kan worden of koud op de vloer. Hiervoor is rekening gehouden met de afmetingen. De cabine is zowel links als recht te monteren.
Specificaties:- 8mm Veiligheidsglas- 90x90x192cm- 2 klapdeuren- Buitenmaat profiel 87 – 89 cm- Zowel links als rechts te monteren- Design LET OP: Omdat deze ook op douchebakken zijn te plaatsen is de afmeting 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop