Douchecabine Sanilux Fleur schuifdeur 120x90cm 8mm >>PRIJS VERLAAGD<<

549.00

Bekijken

SKU: 8719304036326 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Sanilux Fleur schuifdeur 120x90cm 8mm Een luxe breede douchecabine van Sanilux. Wie wil dat nou niet! De cabine is maar liefst 120 cm breed. Als u wilt kunt u met het hele gezin douchen, of de ruimte even helemaal gebruik voor uzelf. De cabine geeft mogelijkheden om er een sunshower in te plaatsen de ruimte die u heeft. Verder is hij voorzien van chromen geanodiseerde profielen en heeft hij messing verchoomde scharnieren en grepen. Chroom roest niet en behoudt zijn jarenlange glans.
De douchecabine heeft geen vloerbevestiging onder het vaste deel, waardoor u direct na het plaatsen dit deel transparant kunt af kitten. De variant op de afbeelding is voorzien van aluminium strippen (1cm hoog) onderaan het glas en loopt door als waterkering bij de opening van de deur. hierdoor krijgt de cabine een luxe uitstraling.
Specificaties:- 8mm Veiligheidsglas- Messing verchroomde scharnieren en grepen- 90x120x200cm- Garantie 1 jaarLET OP: Omdat de cabine ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop