Douchecabine Sanilux Noémie kwartrond met 2 schuifdeuren 90x90cm

399.00

Bekijken

SKU: 8719304036876 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Sanilux Noémie kwartrond met 2 schuifdeuren 90x90cm 6mmDouchecabines van het merk Sanilux staan garant voor kwaliteit die uw monteur verwacht. Dit A-merk is van veiligheidsglas gemaakt en heeft chrome geanodiseerde profielen. Door de messing verchoomde scharnieren en grepen staat dit product voor jaren lang gebruik.
Easy clean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast.
De Douchecabine Sanilux Noémie kwartrond met 2 schuifdeuren 90x90cm is verstelbaar. Dat maakt het mogelijk om de cabine op een douchebak gemonteerd kan worden of koud op de vloer. Hiervoor is rekening gehouden met de afmetingen. De cabine is op twee manieren te monteren zowel links als rechts. Hierdoor past hij altijd in elke badkamer.
Specificaties:- Aluminium Profielen- 6mm Veiligheidsglas- Easy clean glas- 90x90x192cm- Buitenmaat profiel 87 – 89 cm- Zowel links als rechts te monteren- 2 jaar garantieLET OP: Omdat deze ook op douchebakken zijn te plaatsen is de afmeting 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop