Douchecabine Wiesbaden dubbele swingdeur 90x90cm 8mm NANO coating

410.00

Bekijken

SKU: 8718053678030 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Wiesbaden dubbele swingdeur 90x90cm 8mm NANO coatingDe Nano douchecabine 90x90cm met dubbele swingdeur is de ideale en moderne douchecabine voor uw badkamer, welke u direct op de tegelvloer kunt plaatsen of juist op een douchebak. De douchecabine heeft geen vloerbevestiging onder het vaste deel, waardoor u direct na het plaatsen dit deel transparant kunt afkitten.
De Nano douchecabine is universeel te monteren. De douchecabine Nano 90x90cm is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling.
Specificaties:- Twee Glazen deuren met scharnierend profiel 90 cm breed bij 200 cm hoog- Twee Vaste wand met voor geperst u-profiel- Aluminium aanslagprofielen voor op de deur en de vaste wand.- Twee muur u-profielen- Muurprofiel- Afdekprofiel- Twee afdek strips die ervoor zorgen dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat deze ook op douchebakken zijn te plaatsen is de afmeting 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop