Douchecabine Wiesbaden hoek instap 2 deuren 90x90cm 8mm NANO coating

425.00

Bekijken

SKU: 8718858072040 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Wiesbaden hoek instap 2 deuren 90x90cm 8mm NANO coatingDit is een zeer fraaie douchecabine van Wiesbaden. Dit is de ideale en moderne douchecabine voor uw badkamer, welke u direct op de tegelvloer kunt plaatsen of juist op een douchebak. De douchecabine heeft geen vloerbevestiging onder het vaste deel, waardoor u direct na het plaatsen dit deel transparant kunt afkitten.
De douchecabine is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De twee meegeleverde afdekstrips zorgen ervoor dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn.
Specificaties:- Afmeting 88×88 cm- Twee Vaste wand met voorgeperst u-profiel- Aluminium aanslagprofielen voor op de deur en de vaste wand- 2 pendeldeurtjes- Inclusief 2 chromen wand profielen (20mm aan beide zijden verstelbaar)- Twee muur u-profielen- Muurprofiel- Afdekprofiel- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat de cabine ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop