Douchecabine Wiesbaden kwartrond 1 deur LS 90x90cm 8mm NANO coating

400.00

Bekijken

SKU: 8718503678368 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Wiesbaden kwartrond 1 deur LS 90x90cm 8mm NANO coating De Nano douchecabine 90x90xcm met enkele deur is de ideale en moderne douchecabine voor uw badkamer, welke u direct op de tegelvloer kunt plaatsen en eventueel transparant af te kitten of plaats de kwartronde douchecabine op een douchebak (radius 55cm).
De NANO kwartronde douchecabine is niet universeel, alleen rechts scharnierend. (dit vanaf de buitenkant van de cabine gezien). De cabine is ook linksdraaiend te verkrijgen. De afdek strip zorgt ervoor dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn.
De douchecabine kwartrond 90x90cm is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Op de vloer onder de deur is de cabine voorzien van een aluminium waterkering, wat er voor zorgt dat het water binnen de cabine blijft.
Specificaties:- Glazen schuifdeur 69 cm breed bij 200 cm hoog- Twee vaste wanden 40 cm met voor geperst u-profiel- Aanslagprofiel voor op de deur en de vaste wand- Twee Muur u-profielen- Twee Afdekprofielen- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Twee diagonale stabilisatiestangen 40cm- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat de cabine ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop