Douchecabine Wiesbaden met schuifdeur 140x90cm 8mm NANO coating

707.00

Bekijken

SKU: 8718858075157 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Wiesbaden met schuifdeur 140x90cm 8mm NANO coatingEen robuuste grote douchecabine van Wiesbaden met een grote schuifdeur is de ideale en moderne douchecabine voor uw badkamer. Een keer iets anders dan een standaard scharnierdeur. De cabine is universeel te monteren, met de deur links of juist rechts.
Omdat de Douchecabine Wiesbaden met schuifdeur 140×90 cm NANO coating geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kan u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Hiervoor is rekening gehouden met de afmetingen. Ook is de douchecabine eenvoudig te monteren omdat de profielen verstelbaar zijn.
Voorzien van 8mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De vaste wand heeft aan de onderzijde een deur geleider, zodat de schuifdeur stabiel blijft.
Specificaties- Glazen schuifdeur 62.5 cm breed bij 200 cm hoog- Vaste wand 73.5 cm met voor geperst u-profiel- Vaste wand 88.5 cm met voor geperst u-profiel- Aanslagprofiel voor op de deur en de vaste wand- Twee Muur u-profielen- Twee Afdekprofielen- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Geleidestang inclusief RVS wielen tbv schuifdeur- Universeel te monteren- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat de cabine ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop