Douchecabine Wiesbaden vierkant 1 swingdeur 90x90cm 8mm NANO coating

400.00

Bekijken

SKU: 8718503678351 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchecabine Wiesbaden vierkant 1 swingdeur 90x90cm 8mm NANO coatingDe Nano douchecabine 90x90cm met enkele swingdeur is de ideale en moderne douchecabine voor uw badkamer, welke u direct op de tegelvloer kunt plaatsen en deze transparant af te kitten of juist op een douchebak.
De Nano douchecabine is universeel te monteren, met de deur links of juist rechts. De Douchecabine Wiesbaden vierkant 1 swingdeur 90x90cm NANO coating is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling.
Specificaties- Glazen deur met scharnierend profiel 90 cm breed bij 200 cm hoog- Vaste wand met voorgeperst u-profiel- Aluminium aanslagprofielen voor op de deur en de vaste wand- Twee muur u-profielen en 1 afdekprofiel- Twee afdekstrips die ervoor zorgen dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Diagonale Stabilisatiestang 45cm inclusief glas- en muurbevestiging- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat deze ook op douchebakken zijn te plaatsen is de afmeting 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop