Douchewand Wiesbaden 100x200cm 10mm met middenband NANO coating

255.00

Bekijken

SKU: 8718858075201 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchewand Wiesbaden 100x200cm 10mm met middenband NANO coatingEen mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als “schaamband”, maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.
Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 100x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating.
De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar.
Specificaties:- Glazen wand 100 cm breed bij 200 cm hoog- Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit- Muur u-profiel- NANO antikalk coating- 10mm veiligheidsglas- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn – Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging- Met gedeeltelijk matglas (1/3)- Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet).
LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop