Douchewand Wiesbaden met muurprofiel 40x200cm 10mm NANO coating

155.00

Bekijken

SKU: 8718503678504 Categorieën: ,

Beschrijving

Douchewand Wiesbaden met muurprofiel 40x200cm 10mm NANO coatingDe Nano douchewand 40cm met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden met muurprofiel 40x200cm NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling.
De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit.
Specificiaties: – Glazen wand 40 cm breed bij 200 cm hoog- Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit- Muur u-profiel- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn – Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen- Zonder stabilisatiestang! De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop