Drukplaat Geberit Sigma 20 mechanisch Glans mat chroom

70.72

Bekijken

SKU: 4025416544555 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Drukplaat Geberit Sigma 20 mechanisch Glans mat chroomDe Drukplaat Geberit Sigma 20 mechanisch Glans mat chroom is een fraai model onder de Sigma modellen van Geberit. De bedieningsplaat is voorzien van twee ronde druktoetsen. Twee druktoetsen beteken dat de drukplaat DualFlush is. U heeft daarmee twee verschillende spoel opties. De grote knop is voor een grote spoeling en de kleine knop is voor een waterbesparende spoeling. Zo kunt u per bezoek aan het toilet bepalen hoeveel water u gaat gebruiken.
Daarnaast het de drukplaat een mechanisch spoelsysteem. Mechanisch betekent dat u met het doorspoelen een van de knoppen indrukt door middel van druk. Door de druk die u uitoefent gaat de klep open en zal het water worden doorgespoeld.
Deze bedieningsplaat is geschikt voor de combinatie met het toiletblokhouder van Geberit. De houder is zo ontworpen dat het actieve reinigingsmiddel gelijkmatig verspreid wordt, zelfs onder de rand van de toiletpot. De Geberit toiletblokhouder is zeer gemakkelijk in gebruik.
De Geberit Sigma 20 bedieningsplaat is gemaakt voor hoogwaardig kunststof dat ervoor zorgt dat de kleur blijft behouden.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

5.00

Webshop