Fonteinkraan Hotbath Dude R (verkrijgbaar in Chroom en RVS Look)

89.00

Bekijken

SKU: 8719304135364 Categorieën: ,

Beschrijving

Fonteinkraan Hotbath Dude R Hotbath staat voor kwaliteit. Niet alleen omdat het modern oogt, maar ook door zijn tijdloze uitstraling. De fonteinkraan Hotbath Dude R heeft zijn draaiknop elegant verwerkt in de hals van de kraan. De kraan is voorzien van een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.
De tijdloze kraan is volledig messing gegoten en past perfect in een stijlvolle badkamer of toiletruimte. De fonteinkraan Hotbath Dude R heeft een aansluiting van 1/2″ en u heeft 5 jaar garantie.
Over het merk HotbathUit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

5.00

Webshop