Fonteinmeubel VM AGNETA Eiken (compleet geleverd)

199.00

Bekijken

SKU: 8719304171539 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Fonteinmeubel VM AGNETA Eiken (compleet geleverd)Dit fonteinmeubel is van het merk VM en is een complete set incl. spiegel, onderkast en wastafel.
AKTIE! nu geleverd met gratis kraan, sifon en kelk!
De wastafel heeft een moderne vormgeving met kraangat aan de rechterkant. Het fontein is voorzien van een overloopbeveiliging. Vrijwel alle fonteinkranen die Tegeldepot levert zijn op dit fontein toepasbaar. De onderkast heeft een functionele greep en voorzien van een soft-close (langzaamsluitende) deur. Samen met de spiegel is dit fonteinmeubelpakket een aanwinst voor uw badkamer of toiletruimte. Het meubel behoudt jarenlang zijn kwaliteit en is eenvoudig schoon te houden. Het model is verkrijgbaar in de kleuren wit of eiken.
Specifcaties:- Alle kranen die Tegeldepot levert zijn toepasbaar op dit model- Soft- close (langzaamsluitend van de deur)- Verkrijgbaar in de kleur wit en eiken- Voor de afmetingen raden wij aan om de technische tekening te bekijken- Moderne vormgeving en strakke lijnen- Dit fontein wordt compleet geleverd inclusief kraan, sifon en kelk

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop