Geberit UP100 set28 B&W Zero Compact met Delta drukplaat

399.00

Bekijken

SKU: 8719304133780 Categorieën: ,

Beschrijving

Geberit UP100 set28 B&W Zero Compact met Delta drukplaatEen simpel en eenvoudig te monteren inbouwreservoir van het merk “Geberit” met bijbehorend wit keramisch hangend toilet. Het comfortabele witte hangtoilet beschikt over een ingenieus softclose systeem (langzaam sluitend). Dit betekent het einde van hard dichtslaande toiletzittingen! Door zijn kleurcombinatie, een tijdloze en strakke design past hij in iedere badkamer en toiletruimte. Bovendien is het een hangend toilet en dat maakt het schoonmaken van de vloer gelijk een stuk eenvoudiger.
Inbouwreservoir Geberit UP100
Het pakket wordt zo compleet geleverd dat u er gelijk mee aan de slag kunt. De zelfdragende Geberit UP100 heeft een spoelhoeveelheid van 3 liter en 7,5 liter. Het inbouwsysteem is voorzien van 4 bevestigingspunten voor een optimale stabiliteit en zijn in hoogte te verstellen. De installatie kan zowel voor, achter of in de wand. De UP100 is 12 cm diep en 50 cm breed.
Hangtoilet Boss & Wessing Zero Compact 49.5 cm Diepspoel
Het wandcloset is compact qua vormgeving met een afmeting van 49.5 cm diep. Omdat hij compact is biedt het voor kleinere ruimtes meerdere mogelijkheden. De Boss & Wessing Zero is op vrijwel elke inbouwreservoir te bevestigen wat meerdere mogelijkheden biedt. Is voorzien van een diepspoel spoelvorm. Dat houdt in dat de toilet geen plateau heeft, maar alles rechtstreeks het water bereikt. De moderne Zero Compact is gemaakt van porselein.
Delta drukplaten
Er zijn 4 verschillende uitvoeringen van de Delta drukplaat. De Delta 20, 21, 50 en 51. De bedieningsplaten zijn voorzien van DualFlush. DualFlush betekent dat u kunt kiezen uit een spoeling vanuit de kleine en de grote knop. Met de grote knop wordt er gemiddeld 7,5 liter water gebruikt en met de kleine knop is dat 3 liter spoelwater. U kunt op die manier water besparen. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.
Specificaties & inhoud van de set:- Geberit Duofix inbouwreservoir UP100 basic (10 jaar garantie!)- Hangtoilet Boss & Wessing Zero Compact 49.5 cm Diepspoel- Geberit Delta bedieningsplaat dual flush t.b.v. reservoir UP100- Closetzitting Zero Compact met Softclose en Quick release- Isolatie mat t.b.v. wandcloset inclusief steunbussen- Montage set voor het compleet afmonteren van de toiletset incl. Geberit aansluitset hangend toilet. Specificatie Inbouwelement:
– Geberit UP100 Duofix basic inbouwreservoir met frontbediening- 2-toets bediening met bedieningsplaat Delta- Spoelhoeveelheid achteraf instelbaar- Inbouwreservoir voor service makkelijk bereikbaar.- Wateraansluiting aan achter- of bovenzijde- Verbindingsslang naar hoekstopkraan zonder gereedschap te bevestigen – Geluiddempende wandclosetbochtbevestiging- Zelf stabiliserende poten- Inbouwreservoir geïsoleerd tegen condens- Zelfdragend- Frame met poedercoating, kleur blauw Extra informatie:
– Kleur wandcloset en zitting: wit- Inclusief wc-bril met softclose en Quick release- Inclusief montage set en materiaal- Inhoud waterreservoir: 7,5 liter- Inclusief 2-delige doorspoelknop- Inbouwhoogte: 102 tot 120 cm- Bevestigingsafstand: 18-23 cm- Diameter afvoer: 90 – 110 mm- Inclusief montagemateriaal: ja- Max.draaglast: 400 kg- Afmetingen hangtoilet: 36.5 x 36 x 49.5cm.(h x b x d)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop