Geberit UP320 set28 B&W Zero Compact met Sigma of Tango drukplaat

449.00

Bekijken

SKU: 8719304133797 Categorieën: ,

Beschrijving

Geberit UP320 set28 B&W Zero Compact met Sigma of Tango drukplaatEen simpel en eenvoudig te monteren inbouwreservoir van het merk “Geberit” met bijbehorend wit keramisch hangend toilet. Het comfortabele witte hangtoilet beschikt over een ingenieus softclose systeem (langzaam sluitend). Dit betekent het einde van hard dichtslaande toiletzittingen! Door zijn kleurcombinatie en tijdloze, strakke design past hij in iedere badkamer en toiletruimte. Bovendien is het een hangend toilet en dat maakt het schoonmaken van de vloer gelijk een stuk eenvoudiger.
Inbouw reservoir Geberit UP320
Het pakket wordt zo compleet geleverd dat u er gelijk mee aan de slag kunt. De inbouwhoogte en bevestigingsafstand van het inbouwreservoir zijn natuurlijk instelbaar. Het inbouwreservoir is vrijwel overal te monteren en u kunt de hoogte van de toilet instellen tussen de 41 en 47 cm. De Geberit UP320 heeft een zelfdragend frame en een instelbaar spoelsysteem om water te besparen. Is voorzien van een volledig geïntegreerde hoekstopkraan. Het voordeel van de UP320 ten opzichte van de UP100 is voornamelijk de keus aan bedieningsplaten die passen op het reservoir.
Hangtoilet Boss & Wessing Zero Compact 49.5 cm Diepspoel
Het wandcloset is compact qua vormgeving met een afmeting van 49.5 cm diep. Omdat hij compact is biedt het voor kleinere ruimtes meerdere mogelijkheden. De Boss & Wessing Zero is op vrijwel elke inbouwreservoir te bevestigen wat meerdere mogelijkheden biedt. Is voorzien van een diepspoel spoelvorm. Dat houdt in dat de toilet geen plateau heeft, maar alles rechtstreeks het water bereikt. De moderne Zero Compact is gemaakt van porselein.
Closetzitting Zero Compact met Softclose en Quick release
Het comfortabele witte hangtoilet beschikt over een ingenieus Softclose systeem (langzaam sluitend). Dit betekent het einde van hard dichtslaande toiletzittingen! De toiletpot kunt u goed reinigen door het QuickRelease systeem. U kunt de bril heel eenvoudig los klikken, uw pot schoonmaken en vervolgens weer heel gemakkelijk terug plaatsen.
Sigma of Tango bedieningspaneel
U kunt uit veel verschillende Sigma of Tango drukplaten kiezen. Iedere serie heeft zijn eigen specialiteit.>
De 2 doorspoel knoppen kunnen ingesteld worden voor maximale waterbesparing. De kleine knop kan ingesteld worden voor 3 tot 4 liter en de grote knop van 4,5 tot 6 liter. Zo kunt u met het toilet op jaarbasis veel meer water besparen in vergelijking met de oudere toiletten en andere huidige toiletten op de markt. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.
Specificaties & inhoud van de set:- Geberit Duofix WC-element met inbouwreservoir UP320 (10 jaar garantie!!)- Sigma series of Tango bedieningsplaten van Geberit- Hangtoilet Boss & Wessing Zero Compact 49.5 cm Diepspoel- Closetzitting Zero Compact met Softclose en Quick release- Isolatiemat t.b.v. wandcloset inclusief steunbussen- Montage set voor het compleet afmonteren van de toiletset, incl. Geberit aansluitset hangend toilet.LET OP! UP720 kunt u selecteren onder ”toilet reservoirs” bij KIES ALTERNATIEF.
Specificatie Inbouwelement:
– Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir met frontbediening – Spoelhoeveelheid achteraf instelbaar- Inbouwreservoir voor service makkelijk bereikbaar- Wateraansluiting aan achter- of bovenzijde- Verbindingsslang naar hoekstopkraan zonder gereedschap te bevestigen – Geluiddempende wandclosetbochtbevestiging- Zelf stabiliserende poten- Inbouwreservoir geïsoleerd tegen condens- Zelfdragend- Frame met poedercoating, kleur blauw Extra informatie:
– Kleur wandcloset en zitting: wit- Inclusief wc-bril met softclose en Quick release- Inclusief montage set en materiaal- Inhoud waterreservoir: 7,5 liter- Inclusief 2-delige doorspoelknop- Inbouwhoogte: 113.5 tot 134.5 cm- Bevestigingsafstand: 18-23 cm- Diameter afvoer: 90 – 110mm- Maximaal draaglast: 400 kg- Afmetingen hangtoilet: 36 x 36.5 x 49.5 cm..(h x b x d)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop