GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO douchesysteem met thermostaatkraan

973.59

Bekijken

SKU: 4005176316999 Categorieën: ,

Beschrijving

GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO douchesysteem met thermostaatkraanGROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO – luxe douchesysteem met intuïtieve bediening en TrioMassage straal
Op zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de SmartControl knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume. Zowel de hoofd- als handdouche bieden twee straalsoorten. De XXL hoofddouche met GROHE Trio Massage straal is zowel ontspannend als verkwikkend en zal je douche-ervaring naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde GROHE TurboStat® technologie voorkomt onaangename temperatuurschommelingen voor comfort en veiligheid.
De SafeStop knop beschermt je gevoelige huid tegen te heet water en dankzij de GROHE CoolTouch® technologie wordt de kraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy® technologie draagt bij aan het behoud van het milieu. Dit stijlvolle douchesysteem beschikt over nog veel meer voordelen.GROHE Rainshower® SmartControl – 100% controle. * Voor de hoofddouche kan GROHE Rain O2 of PureRain bij de installatie worden ingesteld als tweede straalsoort.
Koop tussen 15 februari en 31 maart 2017* een GROHE Rainshower SmartControl Duo douchesysteem en ontvang als dank voor deze aankoop €100 retour via www.acties.grohe.nl, Upload uw gegevens en aankoopbewijs hier.

Vanaf de wateraansluitingen tot aan het hoogste punt van het douchesysteem is dit douchesysteem 1090 mm hoogHorizontaal draaibare 50 cm douchearm,Thermostaatkraan met SmartControl knoppenRainshower 360 DUO hoofddoucheHanddouche Power&Soul 115 (27669000)Handdouche wandhouder (27055000)Doucheslang Silverflex 175 cm (28388000)GROHE EasyReach™ douchetrayNederlandse montagehandleidingGROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knopGROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genietenGROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuurGROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genietenGROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuurEen volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjesGROHE TrioMassage straal- revitaliserende trio massage-effect voor je hoofd, nek en schoudersPureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbuiRain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaamGROHE Rain O² straal: door luchttoevoeging ontstaat een zeer zachte en luchtige straalDe chroomlaag wordt beschermd door InnerWater GuideSpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduurGROHE EasyReachTM is de praktische tray voor shampoo en douchegelEenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaagTwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meerGROHE EasyClean – verwijderbare sproeiplaat (vaatwasmachinebestendig) voor eenvoudige reiniging

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop