Hoofddouche Hotbath Mate ⌀ 13 cm wandmodel inbouw Chroom

96.00

Bekijken

SKU: 8718924073353 Categorieën: ,

Beschrijving

Hoofddouche Hotbath Mate ⌀ 13 cm wandmodel inbouw ChroomEen hoofddouche wandmodel. Geen stalen buis in de badkamer maar een douche vanuit de muur. Deze hoofddouche heeft een diameter van 13 centimeter en is gemaakt van duurzaam kunststof. De bijgeleverde wandarm is volledig messing verchroomd en heeft een aansluiting van 1/2 inch.
EcoAir SystemDe hoofddouches van Hotbath zijn uitgerust met het EcoAir System. Door een vernauwing in het kniegewricht ontstaat er een Venturi effect. Het passerende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging waardoor lucht aangezogen en gemend wordt met het water. Hierdoor zal u fors besparen op water maar geen comfortverlies ondervinden
Over het merk HotbathUit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
U heeft 5 jaar garantie op de hoofddouche Hotbath Mate ⌀ 13 cm wandmodel inbouw Chroom. Ook verkrijgbaar in de kleur RVS Look.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

5.00

Webshop