Hoofddouche Hotbath Mate 50×50 cm Triple inbouw Chroom

1,575.00

Bekijken

SKU: 8718924075173 Categorieën: ,

Beschrijving

Hoofddouche Hotbath Mate 50×50 cm Triple inbouw ChroomLuxe hoofddouche 3 in 1: cascade, stort en nevelstand. Wie wil dat nou niet. Voor elk gewenste douchebeurt een andere douche. Geniet van de grote van 50 bij 50 cm. Heerlijk van schouder tot schouder worden voorzien van water. Het is een inbouw model inclusief frame.
Shower Power System (SPS): minimale waterhoeveelheid nodigSPS staat voor een gepatenteerde cartridge membraan systeem dat er voor zorgt dat deze hoofddouche vanaf CW3 ketel systemen comfortabel werken.
Over het merk HotbathUit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Hotbath geeft 5 jaar garantie op de hoofddouche Hotbath Mate 50×50 cm Triple inbouw Chroom. Ook verkrijgbaar in de kleur RVS Look.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop