Luxe zelfdragende douchevloer Flat 100 x 80 x 3,5 cm

269.00

Bekijken

SKU: 8719304000228 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Luxe zelfdragende douchevloer Flat 100 x 80 x 3,5 cmVoor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven!
Specificaties:- 100 x 80 x 3,5 cm- Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes- 20 jaar garantie- Acryl- Extra laag model- WitKleuren, De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen., Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen.
, BELANGRIJK!
Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen!, Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft.
Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven.
U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop