Nisdeur Nexxt 1 schuifdeur 100×200 cm 6mm NANO coating

325.00

Bekijken

SKU: 8719304064428 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Nisdeur Nexxt 1 schuifdeur 100×200 cm 6mm NANO coatingEen mooie schuifdeur van Nexxt voor in een nis. Wilt u meer beschermend douche met 1 glazen wand, dan is een nisdeur de ideale optie! Het kan natuurlijk ook zijn dat u een nisdeur mooier vindt passen in het geheel van uw badkamer. De deur past gemakkelijk in een compacte douche, omdat de deur niet naar buiten beweegt maar langs de vaste wand schuift.
De nisdeur is voorzien van 8 mm dik veiligheidsglas. Het glas heeft een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Afnemen met een vochtige doek is voldoende! Als u hardnekkige schoonmaakmiddelen gaat gebruiken verliest de NANO coating zijn kracht en dat willen we natuurlijk niet!
Specificaties- 100×200 cm- 8 mm veiligheidsglas- NANO coating- Chromen grepen- Chromen scharnierenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop