Nisdeur Nexxt 2 pendeldeuren 70x200cm 6mm NANO coating

225.00

Bekijken

SKU: 8719304052395 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Nisdeur Nexxt 2 pendeldeuren 70x200cm 6mm NANO coatingEen nisdeur straalt toch iets luxe uit. De ruimte waar u gaat douche heeft aan 1 kant glas in plaats van 2 kanten. Dat biedt meer mogelijkheden voor mooie creaties aan de overige 3 wanden. Bijvoorbeeld het maken van een extra nis waar uw uw shampoo in kan zetten of een zit gedeelte. U kunt ook eindeloos creeren met de nisdeur die u kiest bijvoorbeeld dit mooie exemplaar met 2 pendeldeuren.
De pendeldeuren zijn voorzien van chromen scharnieren en grepen. Hierdoor zijn de deuren zeer stevig maar niet te zwaar. De pendeldeuren zijn gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling.
Specificaties:- Nisdeur Nexxt- 2 pendeldeuren- 6mm veiligheidsglas- NANO antikalk coating- 70×200 cm- Chromen scharnieren en grepen- Kunststof magneetprofielenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop