Nisdeur Wiesbaden met middenband RS 90x200cm 8mm NANO coating

270.00

Bekijken

SKU: 8718858075256 Categorie├źn: ,

Beschrijving

Nisdeur Wiesbaden met middenband RS 90x200cm 8mm NANO coatingZit u in een situatie dat uw een beetje privicy mist in uw badkamer? Dan is de Nisdeur Wiesbaden met middenband RS 90x200cm 8mm NANO coating de ideale oplossing. De nisdeur is namelijk voorzien van een middenband, ook wel schaamband genoemd. Het matglas zorgt voor meer privicy en oogt daarnaast ook nog als iets unieks!
Is voorzien van een magneetsluiting dat opspattend water in de nis houdt. Teven biedt het zijn voordeel dat de deur niet open gaat waardoor er kou de ruimte in kan. Ook heeft de deur een liftsysteem. Een liftsysteem houdt eigenlijk in dat zodra u de deur opent zal de deur iets omhoog liften. Dat is een groot voordeel omdat de strip aan de onderkant van de deur niet over de grond mee scharniert.
Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De nisdeur is niet universeel, alleen rechts scharnierend. (dit vanaf de buitenkant van de cabine gezien). De cabine is ook linksdraaiend te verkrijgen.
Specificaties:- Verstelbaar van 88 – 92cm- Rechts scharnierend (Niet universeel)- Naar binnen- of naar buiten scharnierend (kan niet beiden)- Deur voorzien van liftsysteem- Met middenband / schaamband- NANO antikalk coating- 8mm veiligheidsglas- Aluminium profielen- Metalen deurknop, verchroomd- Magneetsluiting- 5 jaar garantie op profielen/ scharnierenDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop