Nisdeur Wiesbaden schuifdeur 120x200cm 8mm NANO coating

375.00

Bekijken

SKU: 8718503678214 Categorieën: ,

Beschrijving

Nisdeur Wiesbaden schuifdeur 120x200cm 8mm NANO coatingDe nisschuifdeur 120cm met enkele schuifdeur is de ideale en moderne nisdeur voor uw badkamer, welke u direct op de tegelvloer kunt plaatsen en transparant af kunt kitten of juist op een douchebak kunt plaatsen. De NANO nisdeur is universeel te monteren, met de deur links of juist rechts. De Nisdeur Wiesbaden schuifdeur 120x200cm 8mm NANO coating is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een nano antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de nideur altijd een glanzende uitstraling.
De vaste wand heeft aan de onderzijde een deur geleider, zodat de schuifdeur stabiel blijft. De geleidestang van de nisdeur is inkortbaar waardoor deze in een nis geplaatst kan worden vanaf 117 tot 120 cm.
Specificaties:- Direct op de tegelvloer plaatsen- Universeel te monteren- Deur links of juist rechts- 8mm veiligheidsglas- NANO antikalk coating- Glazen schuifdeur 64 cm breed bij 200 cm hoog- Vaste wand 59 cm met voorgeperst u-profiel- Aanslagprofiel voor op de deur- Aluminium Muur u-profielen- Afdekstrip die ervoor zorgt dat de geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn- Geleidestang inclusief RVS wielen tbv schuifdeur- De geleidestang van de nisdeur is inkortbaar 117 tot 120 cmDe NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de “easy clean” douchewanden (deze hebben deze coating niet)
LET OP: Omdat de deur ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop