Sunshower Deluxe White

3,100.00

Bekijken

SKU: 8719326021539 Categorieën: ,

Beschrijving

DELUXE WHITE INBOUW | FULL BODY | UV | INFRAROOD
Design:, De Sunshower Deluxe White is een full bodyinbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie. De Sunshower Deluxe White heeft vijf kortegolf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen. Het apparaat is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.
Waarom een Sunshower?- Goed voor het aanmaken van vitamine D- Extra luxe in de badkamer- Ruimtebesparend ten opzichte van bijvoorbeeld een zonnebank- Pijnverlichting voor sporters, ouderen en reumapatiënten!- Het lichaam krijgt een gezonde kleur- TijdsbesparingZonlicht, Zonlicht is een bron van vitaliteit, zorgt voor een opgewekt gevoel en de aanmaak van vitamine D. De UV output van de Sunshower Deluxe White is vergelijkbaar met de zomerzon in Nederland. Door de Sunshower regelmatig, maar kort te gebruiken tijdens het douchen kan de huid geleidelijk aan wennen aan het zonlicht. De huid maakt hierdoor op een natuurlijke wijze pigment aan. Dit zorgt op een verantwoorde wijze voor een gezond zomers kleurtje. Daarnaast blijft het vitamine D niveau in de wintermaanden door gebruik van de Sunshower op een gezond zomers peil. Vitamine D geeft energie, zorgt voor een verhoogde weerstand, sterke botten en werkt preventief tegen verschillende vormen van kanker.
Infrarood, De Sunshower maakt gebruik van korte golf infrarood. Deze infrarood zorgt voor een directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk aanvoelen. Deze therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door de infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.
Energieverbruik, Voor het energieverbruik hoeft u de Sunshower niet uit uw badkamer te laten. Wanneer u het product namelijk gebruikt voor een sessie van 10 minuten (wat ook de aangeraden tijd is om het te gebruiken), verbruikt u nog geen 3 eurocent aan energie!
Gebruik:
De Sunshower Deluxe White heeft touch bedieningU schakelt de Sunshower met één druk op de UV- of IR-knop inEen sessie duurt maximaal tien minutenU kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigenNa gebruik koelt de Sunshower vier minuten afSpecificaties:
– UV: 4 x 400 W- IR: 5 x 500 w- 320 x 1870 x 160 mm (b x h x d)Voorwaarden voor installatie
Een aparte stroomgroep is noodzakelijk16,5 cm inbouwdiepte in een lege (voorzet)wandVentilatiekanalen voor de aan- en afvoer van droge koellucht45 cm afstand van de glasplaat tot de douchekopEen combinatie met een stoomcabine is mogelijk

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop