Sunshower Pure White XL

1,300.00

Bekijken

SKU: 8719326021515 Categorie├źn: ,

Beschrijving

PURE WHITE XL INBOUW | HALF BODY | INFRAROODDe Sunshower Pure White XL is een full bodyinbouwapparaat met twee kortegolf infraroodlampen van elk 1000W. Het apparaat wordt volledig weggewerkt in de wand. De Sunshower Pure XL is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.
De korte golf infraroodlicht zorgt voor directe intensieve warmte en dringt diep door in de huid. Goed voor stijve spieren en gewrichten Deze therapeutische lampen worden vaak gebruikt door sporters en mensen met spierpijn, rugklachten, nekklachten en reuma. De 2000W infraroodlamp zorgt voor een intensieve behandeling van het bovenlichaam. Een sessie van 10 minuten tijdens het douchen met de Sunshower Pure is compleet veilig en voldoende voor een langdurig effect.
Voor een sessie van 10 minuten (wat ook de aangeraden tijd is om het te gebruiken), verbruikt u nog geen 3 eurocent aan energie!
De Sunshower is een luxe in uw badkamer, ruimtebesparend, geeft pijnverlichting, tijdsbesparend en uw lichaam krijgt een gezonde kleur.
Specificaties- IR: 2 x 1000 w- 199 x 1238 x 100 mm (b x h x d)Voorwaarden voor installatie- 10 cm inbouw-diepte in een lege (voorzet)wand- Ventilatiekanalen voor de aan- en afvoer van droge koellucht- 45 cm afstand van de glasplaat tot de douchekop- Een combinatie met een stoomcabine is mogelijk

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop