Vrijstaand ligbad Wisa Cyndrella XL 181×85 cm

1,499.00

Bekijken

SKU: af0c79836364 Categorieën: ,

Beschrijving

Vrijstaand duo ligbad Wisa Cyndrella XL 181x85x60 cmDe Wisa Cyndrella XL is een echt design bad van top kwaliteit. Dit ligbad van Wisa is gemaakt van gegoten mineraalmarmer en is 15 mm dik. Het bad heeft een speciaal ergonomisch ontwerp waardoor u optimaal kan genieten. Doordat de afvoer van het bad in het midden geplaatst is kan u ook met twee mensen in bad. Ook heeft het bad een ingebouwde overloop in het midden. De afmetingen van het bad zijn Lengte 181 cm Breedte 85 cm en de hoogte 60 cm
De Wisa Cyndrella XL is afgewerkt met een hoogglans witte kleur, dit in combinatie met een afwerking van hoge kwaliteit maakt dit bad een uitstekende keus voor uw badkamer. Door zijn ruime formaat is dit bad voor iedereen geschikt, zelfs als u met ze tweeën in bad wil.
Het bad kan zonder badpoten geplaatst worden en staat dus van zichzelf erg stevig op uw vloer. Door zijn dunne badrand heeft het bad een veel grotere binnenruimte dan traditionele inbouwbaden. Hierdoor zal een vrijstaand bad vaak minder ruimte innemen dan een inbouwbad en dus ook een oplossing zijn als een bad zoekt voor een compact badkamer.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop