Wandcloset Creavit Rim-Off met sproeier

240.00

Bekijken

SKU: 8698531145134 Categorieën: ,

Beschrijving

Wandcloset Creavit Rim-Off met sproeierDit wandcloset is van het merk Creavit en is nieuw in het assortiment van Tegeldepot. Het wandcloset is voorzien van een nieuw ontwerp en geeft maximaal comfort op het gebied van hygiene en schoonmaak gemak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand ( Rim-Off) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan afzetten of waar baterien zich kunnen nestelen.
De Wandcloset Creavit Rim-Off met sproeier is gemaakt van keramiek en is eenvoudig te plaatsen in een badkamer of toiletruimte. Makkelijk te monteren op elk inbouwreservoir. Het model is ook te verkrijgen zonder sproeier en als extra kunt u er voor kiezen om het toilet compleet te maken met softclose toiletbril met deksel.
Specificaties:- Keramiek- Toilet zonder spoelrand (RimOff)- Te monteren op elk inbouwreservoir- Maximaal comfort op het gebied van hygiëne en schoonmaak- Geen vuil op verborgen plekken of bacteriën- Zowel met als zonder sproeier te krijgen- Bril apart bij bestellen

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop