Wastafelmengkraan Hotbath Buddy rechte uitloop 2 rozetten Chroom

289.00

Bekijken

SKU: 8718924070987 Categorieën: ,

Beschrijving

Wastafelmengkraan Hotbath Buddy rechte uitloop 2 rozetten ChroomEen inbouw wastafelmengkraan wordt steeds populairder. En u ziet steeds meer verschillende uitvoeringen. De hele collectie van Hotbath brengt unieke modellen op de markt, waaronder de Buddy 005. De uitloop is recht en is voorzien van een inbouw perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.
3+3 inbouwsysteem: kies zelf waar u de bediening wilt hebbenDoor het 3+3 inbouwsysteem is het mogelijk om de wandkraan op drie verschillende manieren te plaatsen. Hierdoor kiest u eenvoudig of u de bediening links, rechts of boven de uitloop plaatst.
Over het merk HotbathUit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Hotbath geeft 5 jaar garantie op de Wastafelmengkraan Hotbath Buddy rechte uitloop 2 rozetten Chroom. Verkrijgbaar in de kleur Chroom en RVS Look.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop