Wastafelmengkraan Hotbath Chap met draaibare uitloop Chroom

315.00

Bekijken

SKU: 8718924072097 Categorieën: ,

Beschrijving

Wastafelmengkraan Hotbath Chap met draaibare uitloop ChroomDeze wastafelkraan is van het merk Hotbath uit de Chap serie. Dit model staat bekend om zijn klassieke vormgeving. De wastafelkraan is gemaakt van volledig messing. De unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening. Bovendien behoudt het binnenwerk ook jarenlang zijn kwaliteit. Kenmerkend van dit model zijn de twee kruis knoppen. De hoge uitloop zorgt er voor dat u voldoende bewegingsruimte heeft om in uw persoonlijke hygiëne te voldoen. Dit model is ideaal te combineren met een click-waste van Hotbath.
De Wastafelmengkraan Hotbath Chap met draaibare uitloop Chroom is een prachtige aanvulling op uw badkamer of toiletruimte!
Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ‘s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
Specificaties:- Wastafelmengkraan- RVS Look of Chroom- 5 jaar garantie- Flower power systeem

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop