Wastafelmengkraan Nexxt DaxR Inbouw Chroom

159.00

Bekijken

SKU: 8000177119569 Categorieën: ,

Beschrijving

Wastafelmengkraan Nexxt DaxR Inbouw ChroomDe Nexxt DaxR inbouw wastafelkraan is een prachtige designkraan. De kraan wordt inclusief inbouwdeel geleverd waardoor u alles in één keer in huis heeft. Door het rechthoekige design van de mengkraan en uitloop zal deze kraan een uitstekende aanvulling zijn op uw badkamermeubel. Door middel van de lange uitloop kan u gemakkelijk aan uw persoonlijke hygiëne voldoen. Nexxt DaxR inbouw wastafelmengkraan is van verchroomd messing en zal hierdoor jarenlang zijn kwaliteit behouden.
Een mengkraan is een speciaal soort kraan, ontworpen om door menging van koud en heet leidingwater water van een aangename temperatuur uit de kraan of douchekop te laten stromen. De temperatuur van het water kan geregeld worden door aparte draaiknoppen voor het koude en hete water, door een gecombineerde regelknop voor debiet en temperatuur of automatisch door het instellen van een gebouwde thermostaat.
De Wastafelmengkraan Nexxt Cox Inbouw Chroom is van Chroom en is een duurzaam oppervlaktemateriaal dat goed bestand is tegen krassen. Het toepassen van Chroom op metaal geeft een bijzondere uitstraling die luxe en duurzaamheid uitstraalt. De kraan is uitgerust met keramische schijven en is vervaardigd uit messing verchroomd metaal, zo behoud het jarenlang zijn kwaliteit.
Specificaties:- Wastafelmengkraan- Inbouw- Chroom- Inclusief inbouwdeel

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

0.00

Webshop