Wc-Zitting Allibert Serenity² Soft-Close verkrijgbaar in 9 kleuren

47.00

Bekijken

SKU: 8719304123002 Categorieën: ,

Beschrijving

Wc-Zitting Allibert Serenity² Soft-Close verkrijgbaar in 9 kleurenDe wc-zitting is vervaardigd van geperst hout voor een zeer lange levensduur en is anti-bacterieel. Past op alle standaard toiletten. Toilet is makkelijk te reinigen door afklikbaarheid van de regelplaat. Bovendien zeer snel en makkelijk te installeren door de snelmontagemoeren. Geruisloze sluiting van het wc-deksel dankzij Soft Close mechanisme.
Wat zit er in de verpakkingWc-zittingVerpakt in een krimpfolie en kartonnen beschermingsdoosInstructies voorzien op achterzijde van de doosInclusief plastic zakje met RVS schroeven en witte kunststoffen draai(vleugel)moeren De belangrijkste specificatiesAfmetingen: 37 x 5,5 x 47,5 cm Gewicht: 2,55 kg Regelplaat Easy System: afklikbaar voor gemakkelijk schoonmaken Regelplaat met ruime afstelmogelijkheid Antibacterieel Universele wc-zitting Snelmontagemoer Soft Close geruisloze sluitingsmechanisme Garantie in jaren 2EAN Code 5411747138348Over de producten van AllibertDe wc-zittingen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem, afklikbare scharnieren,gemakkelijk onderhoud, hygiene door anti-bacteriele materialen, enz. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste wc-zitting.
Over het merk AllibertHet Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.

Extra informatie

Merk

Verzendkosten

5.00

Webshop